Er lægemiddelstyrelsen købt af medicinalvare industrien?

lægemiddelstyrelsen

Fornyligt kom det frem, at Lægemiddelstyrelsen har godkendt livsfarlig medicin til 250.000 danskere. Medicin, der ifølge medicinalvare industriens egne forsøg har flere skadelige bivirkninger end gavnlige virkninger.  Hvordan kan det ske? 

Lægemiddelstyrelsen skal godkende al medicin, der udskrives af læger og sælges på danske apoteker. De skal sikre sig, at medicinen virker, er forholdsvis sikker og ikke gør mere skade end gavn. Det er i princippet meget fornuftigt.

Jeg har ikke noget imod smertestillende medicin til folk, der har så mange smerter, at de ikke kan sove. Jeg er også tilhænger af insulin til sukkersyge patienter. Faktisk findes der mange gode medicinske præparater.

MEN lægemiddelstyrelsen gør ikke altid deres job godt nok, hvilket har resulteret i at der findes en del hø på medicin hylderne.

For nyligt har en række danske forskere offentliggjort en kæmpe undersøgelse af virkningerne af seotonin holdig medicin – de såkaldte lykkepiller.

Forskerene undersøgte 131 videnskabelige forsøg, med i alt 27.422 deltagere.

Undersøgelsen viste, at den positive effekt af lykkepiller ikke er bedre end effekten af daglige gåture eller havearbejde. Havearbejde virker altså bedre mod depression end lykkepiller!

Derudover viste undersøgelsen, at lykkepiller ofte giver enorme bivirkninger som selvmordtanker, fedme, manglende sexlyst og en hel række andre bivirkninger.

Placebo medicin (sukkerholdige piller uden medicin) har faktisk en bedre virkning end lykkepiller, hvis man indregner både virkning og bivirkninger.

Resultatet af undersøgelsen er, at lykkepiller ikke hjælper en døjt – faktisk er de direkte farlige!

Alligevel har lægemiddelstyrelsen anbefalet læger og psykiatere at skrive recepter på lykkepiller i lange baner. I Danmark alene bruger 250.000 mennesker lykkepiller hver dag. Piller der ikke virker, men er farlige.

Hvorfor har Lægemiddelstyrelsen godkendt livsfarlig medicin?

Jeg kan forstå, at medicin fabrikker gerne vil sælge deres piller og tjene penge til aktionærerne. Det er selvfølgelig kriminelt, når medicinen giver flere skader end positive virkninger, men jeg kan forstå, hvorfor de gør det. Jeg kan også forstå at narko pushere sælger stoffer. De vil tjene penge. Jeg forstår hvorfor de gør det, selv om jeg er dybt uenig i måden, de tjener deres penge på.

MEN hvad har fået medarbejderne hos lægemiddelstyrelsen til at godkende og anbefale skadelig medicin?

Lægemiddelstyrelsen giver vores surt sammenskrabede skattekroner til en flok banditter, der fremstiller skadelig medicin. Lægemiddelstyrelsen har fået alle de forsøg, som de danske forskere undersøgte. Hvorfor har de anbefalet lykkepillerne? Skal godkendelses procedurerne laves om? Er der korrupte medarbejdere?

Jeg kan ikke svare på det, men det gør mig ærligt taget ret så harm.

Jeg mener, at det er på tide, at Lægemiddelstyrelsen bliver kigget godt og grundigt efter i sømmene!

John Boel

Boel Akupunktur