Alternativ behandling i den moderne verden

Som alternativ behandling har vundet frem i vesten og flere og flere fra den etablerede lægestand også kigger på alternative behandlingsmetoder som supplement til en konventionel behandling, specielt indenfor de sygdomme, hvor den moderne lægevidenskab indtil videre ikke har fundet løsninger, er der nu på flere sygehuse læger, som nu blandt andet henviser til os, når de selv ikke kan hjælpe mere, eller hvor alternativ behandling som akupunktur har bevist at have en effekt.

Med den accept der er kommet fra WHO på akupunktur som en behandlingsform, som har en gavlig effekt mod en lang række sygdomme, er vi kommet lidt med i det gode selskab.

Du kan finde listen på WHO’s hjemmeside om hvilke sygdomme, det er de anbefaler, at man med fordel kan bruge akupunktur på, og hvor der er god chance for at du kan få det bedre, og listen indeholder nu flere end 100 forskellige områder, hvor akupunktur kan være en del af behandlingen.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, og hvad den kommer til at omfatte, hvordan det foregår, eller der er andet, du er i tvivl om, så er det bare med at få ringet til os, eller sendt os en email, vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål.