Prøv alternativ behandling i form af akupunktur

Hos Boel Akupunktur behandler vi vores patienter med en moderne form for akupunktur. Akupunktur er en form for alternativ behandling, hvor man anvender små nåle på meget specifikke områder af kroppen. Ved denne metode kan vi behandle en lang række forskellige lidelser og sygdomme. Det kan være alt fra en diskusprolaps i ryggen eller migræne til grøn stær eller åreforkalkning. Behandlingsmetoden varierer selvfølgelig alt efter, hvilken lidelse der skal behandles. 

Vores behandlere er blandt landets mest erfarne akupunktører. Derfor vil du altid opleve en behandling i topkvalitet, når du besøger en af vores klinikker. Du vil desuden blive mødt af dygtigt og engageret personale, som udviser en stor forståelse for diverse sygdomme. Vi ved, at alle vores patienter er forskellige. Derfor går vi højt op i at møde vores patienter i øjenhøjde og gå ind i en dialog, hvor vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

På vores hjemmeside kan du en mere fyldestgørende liste over de forskellige sygdomme og lidelser, vi kan behandle. Du kan også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om deres oplevelser efter Boel Akupunktur. Mange kan efter et ganske kort forløb gå hjem uden nogle tilbageværende gener! Har du selv mod på at prøve alternativ behandling, så bestil din tid på hjemmesiden i dag.