Dokumenteret virkning af alternativ behandling

Ind imellem hører jeg, at alternativ behandling ikke er dokumenteret. Hvis det bare blev dokumenteret, så ville det blive tilbudt på hospitalerne og hos lægerne.

Det er altså ikke rigtigt! Alternativ behandling er fuldstændig dokumenteret!

Boel Akupunkturs Youtube kanal kan du se 100 videoklip med folk, der er blevet behandlet med akupunktur. De fortæller, hvordan “uhelbredelige” øjensygdomme havde fået øjenlægen til at tage kørekortet fra dem pga for dårligt syn. Men efter akupunktur behandlinger fik de lov til at få kørekortet igen, da synet nu var godt nok. Folk med diskusprolapser blev smertefri og smed deres medicin. Næsten døve fortæller, hvordan de kan hører igen. Damer med piskesmæld gik fra dusinvis af smertestillende piller om dage til ingen medicin. Folk med følelsesløse fødder pga nervebetændelse kan føle underlaget igen, når de går.

Alternativ behandling dokumenteret af Boel Akupunktur
Boel Akupunktur i Aulum ved Herning

Der er over 100 af den slags historier, om folk der var opgivet af lægerne og levede i et helvede, som har fået deres liv igen – efter behandling hos Boel Akupunktur.

Boel Akupunkturs Facebook side finder du også utallige positive historier.

Hvor mange af den slags historier findes der så ikke, hvis vi medregner alle alternative behandlere – ikke bare en klinik.

Alternativ behandlings gode effekt er glimrende dokumenteret. Det er måske ikke alle former, der virker. Men man kan ikke sige, at det ikke er dokumenteret! Der er alt for mange fantastiske resultater til det.

Der mangler megen forskning, for at finde ud af, hvordan de enkelte behandlings former virker. Det er en stor opgave. Den bliver besværliggjort af at de fleste forsknings kroner kommer fra medicinalvare firmaerne. De er ikke interesseret i at forske i behandlinger, der ikke involvere kemisk medicin. Opgaven bliver også besværliggjort af at de alternative behandlere ikke lærer, hvordan man udfører videnskabelig forskning. De bliver heller ikke undervist i hvordan man søger fonde efter forskningsmidler. Men det har ikke noget at gøre med om det virker eller ej og om det er dokumenteret eller ej.

Mange alternative behandlings former virker! Men hvordan virker de? Det er det store spørgsmål.