Alternativ behandling

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, som har mange års erfaring med en lang række behandlinger. Vi kan hjælpe med alt fra gigtsygdomme, almene smerter, øjenlidelser og sportsskader – og en hel masse andet. Vores behandlere forstår, at alle vores patienter kommer med forskellige historier og situationer, således at vores behandlinger ligeledes skal tilpasses hver enkelt patient. Vi går meget op i at danne et behageligt og afslappet miljø, hvor patienten bliver hørt og får den hjælp, der skal til.

Vi hjælper patienter med smertelindring eller bedring af sygdomme, som ellers er blevet betegnet som kroniske af lægerne. Gennem tiden har vi haft rigtig mange tilfredse patienter, som allerede efter kort tid i behandling har oplevet meget positive effekter af akupunkturen. Vores behandlere finder du både i hjertet af København og i Midtjylland.

På vores hjemmeside http://acunova.dk/ kan du læse mere om, hvilke sygdomme vi har erfaring med at behandle, og hvordan vores alternative behandling har hjulpet tidligere patienter. Du kan også give os et kald og få en uforpligtende snak med en af vores ansatte. Her kan du få gode råd og vejledning samt få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej i dit forløb.