Prøv alternativ behandling i dag

De fleste er ikke klar over, hvor mange sygdomme og lidelser, det er muligt at behandle med alternativ behandling. Er du? Alternativ behandling i form af kinesisk akupunktur har blandt andet vist sig at være effektivt mod grøn stær, diskusprolapser, nervebetændelse, diverse sportsskader og smerter samt en lang række andre lidelser. Behandlingen foregår ved, at man får indsat helt tynde nåle på nogle meget specifikke punkter på kroppen. Herved har det vist sig, at man opnår en række positive effekter.

Hos Boel Akupunktur er vi eksperter i traditionel og moderne kinesisk akupunktur. Vores behandlere er meget kompetente og erfarne, og de står altid klar til at møde dig i en afslappet dialog om netop din situation. Vi går højt op i, at vores patienter føler sig hørt og forstået. Samtidig er det vigtigt for os, at resultaterne kommer hurtigt. Sker dette mod forventning ikke, så standser vi i de fleste tilfælde behandlingsforløbet.

Er du blevet interesseret i at høre mere om alternativ behandling og akupunktur, og vil du læse mere om, hvilke lidelser, vi har mulighed for at behandle, så besøg AcuNovas hjemmeside i dag. Du er også velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om din situation.