Akupunktur kan lindre dine smerter

Hos Boel Akupunktur tilbyder vi et alternativ til den behandling, man får (eller ikke får) hos lægen. Vi tilbyder alternativ behandling af en lang række sygdomme og lidelser såsom øjenlidelser, smerter af forskellig slags, gigtsygdomme, sportsskader og meget mere. Vi kan ofte hjælpe, når vores patienter ellers har fået at vide, at deres tilstand er “kronisk”, og at de må lære at leve med den. Desuden udgør vi et alternativ til de langvarige behandlingsforløb med stærk medicin eller lange træningsforløb, som patienter ofte anbefales i forbindelse med smerter.

Vi behandler vores patienter med AcuNova akupunktur, den førende form for moderne akupunktur. Vores behandlere er nogle af landets mest erfarne, og de været uddannede akupunktører i rigtig mange år. Hos os er du sikret en behandling i højeste kvalitet, hele vejen fra start til slut. Vi møder altid vores patienter i en dialog i øjenhøjde, så vi kan sætte os ind i den helt unikke situation, de er i. Desuden vil vi altid se hurtige og tydelige resultater af vores behandlinger – ellers vælger vi at standse forløbet igen.

Klik ind på vores hjemmeside for at lære meget mere om Boel Akupunktur og vores behandlingstilbud. Her kan du også bestille tid til din første behandling!