Smertelindrende resultater med alternativ behandling

Akupunktur er en form for alternativ behandling, hvor der anvendes små, tynde nåle. Disse nåle sættes ind i huden på patienten på meget specifikke områder af kroppen, afhængig af, hvilken lidelse eller sygdom, man vil behandle. På denne måde kan man opnå resultater såsom bedre blodgennemstrømning og smertelindring. 

Hos Boel Akupunktur er vi specialister i denne type behandling. Faktisk er vi en af Europas førende klinikker på området! På vores klinikker i København og i Midtjylland har vi ansat nogle af landets dygtigste og mest erfarne akupunktører. De står klar til at bruge deres kompetencer, viden og erfaring til at hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Vi kan blandt andet behandle rygsmerter pga. slidgigt, diskusprolaps eller lignende, nakkesmerter, migræne, iskias og meget mere.

Og anvendelsesområdet omfatter ikke kun smerter! Faktisk er vi internationalt især anerkendt for vores behandlinger af øjenlidelser såsom grå stær (glaukom) samt sportsskader. Klik her for at komme til vores hjemmeside, hvor du kan se en oversigt over de forskellige lidelser og sygdomme, som vi har haft succes med at behandle hos tidligere patienter.

Er du interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig!